Marriner Views

South East Queensland, Surfers Paradise
Marriner Views Genel
Marriner Views Öne Çıkan Resim
Marriner Views Dış Mekan
Marriner Views Dış Mekan
Marriner Views Dış Mekan
Image More +61 fotoğraf
Marriner Views
7 Fern Street South East Queensland, Surfers Paradise

Marriner Views misafirlere Gold Coast (Surfers Paradise) bölgesinde, Broadbeach Beach ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde ve Surfers Paradise Plajı ile yaya olarak 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı daire The Star Gold Coast ile 1,4 mi (2,3 km) ve Warner Bros. Film Dünyası ile 12,9 mi (20,7 km) mesafede.

Misafirler için 11 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. İyi vakit geçirmeniz için Akıllı televizyonlar ve DVD oynatıcı sunulur, ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz, spa küveti ve açık tenis kortu bulunmaktadır. Bu dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için limuzin hizmeti, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire
Family
Family Apart Daire
Panoramic
Panoramic Apart Daire
Deluxe
Deluxe Apart Daire
Room
Standard Apart Daire, 2 Yatak Odası, 2 Banyolu, Okyanus Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x