Marquis Beach Resort

Sinquerim
Marquis Beach Resort Genel
Marquis Beach Resort Genel
Marquis Beach Resort Genel
Marquis Beach Resort Genel
Marquis Beach Resort Öne Çıkan Resim
Image More +41 fotoğraf
Marquis Beach Resort
Marquis Beach Resort Dando-Candolim , Sinquerim

Marquis Beach Resort misafirlere Candolim bölgesinde, plaj yakınında, Candolim Plajı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Calizz ile yaya olarak 13 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Calangute Plajı ile 2,9 mi (4,6 km) ve Baga Plajı ile 4,3 mi (6,9 km) mesafede.

Paladar yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 74 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve terlik vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Açık havuz ve spor salonu gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda
Room
Premium Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Premium Oda, Havuz Manzaralı
Room
Executive Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x