Maroudo

Koshinetsu, Iiyama
Maroudo Genel
Maroudo Genel
Maroudo Öne Çıkan Resim
Maroudo Dış Mekan
Maroudo Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
Maroudo
11492-182 Madarao Kogen Koshinetsu, Iiyama

Maroudo misafirlere Iiyama (Madarao Dağı Tatil Merkezi) bölgesinde, Madarao Kogen Kayak Merkezi ve Madarao Kogen Resim Kitabı Sanat Müzesi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Nozawa Onsen Kar Sporları Merkezi ile 13,5 mi (21,8 km) ve Myoko Kogen ile 9,4 mi (15,1 km) mesafede.

Maroudo misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 8.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

8 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda terlik ve Diş fırçası ve diş macunu (istek üzerine) vardır. Misafirlerimize güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafirlere kayak dolabı, ortak alanda televizyon ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x