Mario Hotel and Cafe

Lesser Sunda Islands, Tambolaka
Mario Hotel and Cafe Genel
Mario Hotel and Cafe Öne Çıkan Resim
Mario Hotel and Cafe Dış Mekan
Mario Hotel and Cafe Yerinde Yemek
Mario Hotel and Cafe Oda Manzaraları
Image More +29 fotoğraf
Mario Hotel and Cafe
Jalan Mananga Aba, No. 1 Ramadana Lesser Sunda Islands, Tambolaka

Mario Hotel and Cafe misafirlere Tambolaka bölgesinde, plajda, Lembaga Studi & Pelestarian Budaya Sumba ile 6,5 mi (10,5 km) mesafede ve Kampung Prai Klembung ile 26,2 mi (42,1 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan oda ve kahvaltı sunan otel Kampung Waitabar ile 26,2 mi (42,2 km) ve Kampung Tarung ile 26,4 mi (42,5 km) mesafede.

Mario, Mario Hotel and Cafe misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 12 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Plaj Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Plaj Manzaralı
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Plaj Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x