Marine Court Hotel

Bangor
Marine Court Hotel Genel
Marine Court Hotel Genel
Marine Court Hotel Genel
Marine Court Hotel Genel
Marine Court Hotel Genel
Image More +62 fotoğraf
Marine Court Hotel
18 Quay Street , Bangor

Marine Court Hotel misafirlere Bangor bölgesinde, deniz kıyısında, Bangor Marinası ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Castle Park ile yaya olarak 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Titanic Belfast ile 12,3 mi (19,8 km) ve North Down Kültür Merkezi ile 0,7 mi (1,2 km) mesafede.

Otelin yerel mutfak alanında uzman restoranı Nelsons Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Ücretsiz alakart kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 8.00 ve 10.30 arasında yapılmaktadır.

Misafirler için 51 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için gece kulübü, ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon bulunmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Executive
Executive Tek Büyük Yataklı Oda
Executive
Executive İki Ayrı Yataklı Oda
Family
Family Üç Kişilik Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x