Marina's Villas

Malevizi
Marina's Villas Genel
Marina's Villas Öne Çıkan Resim
Marina's Villas Dış Mekan
Marina's Villas Dış Mekan
Marina's Villas İç Mekan
Image More +102 fotoğraf
Marina's Villas
7 Dim. Kallergi , Malevizi

Malevizi bölgesindeki Marina's Villas misafirlere banliyöde, Foundation for Research and Technology - Hellas ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve General University Hospital of Heraklion ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu villa Kandiye Limanı ile 7,5 mi (12,1 km) ve Knossos Sarayı ile 8,7 mi (14 km) mesafede.

Misafirler özel havuz ve LED televizyon olan 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı lanai veranda bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Akdeniz stili villada ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları vardır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Villa, 2 Yatak Odası, Kısmi Deniz Manzaralı (Ariadne)
Junior
Junior Villa, 2 Yatak Odası, Kısmi Deniz Manzaralı (Phaedra)
Luxury
Luxury Villa, 2 Yatak Odası, Kısmi Deniz Manzaralı (Pasiphae)
Grand
Grand Villa (Ariadne Deluxe)
Marinas
Marinas Villas Complex

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x