Marina Plaza Tala Bay

Aqaba
Marina Plaza Tala Bay Genel
Marina Plaza Tala Bay Genel
Marina Plaza Tala Bay Genel
Marina Plaza Tala Bay Öne Çıkan Resim
Marina Plaza Tala Bay Dış Mekan
Image More +58 fotoğraf
Marina Plaza Tala Bay
Tala Bay South Coast Aqaba , Aqaba

Marina Plaza Tala Bay misafirlere Aqaba bölgesinde, iskele üstünde, Tala Körfezi ve Akabe Deniz Parkı ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Berenice Beach Club ile 2,5 mi (4 km) ve Aqaba Limanı ile 9,4 mi (15,1 km) mesafede.

Solero restoranı misafirlere havuz manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için 24 saat oda servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır.

Misafirler için 260 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz 3 açık yüzme havuzu keyfinden sonra özel plajda dinlenebilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler 15 km içinde hizmet veren ücretsiz ulaşım servisiyle çevreyi gezebilir.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Junior
Junior Suite
Executive
Executive Süit
Superior
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x