Marina Fiesta Resort & Spa

Mexican Riviera, Cabo San Lucas
Marina Fiesta Resort & Spa Genel
Marina Fiesta Resort & Spa Genel
Marina Fiesta Resort & Spa Genel
Marina Fiesta Resort & Spa Öne Çıkan Resim
Marina Fiesta Resort & Spa Dış Mekan
Image More +84 fotoğraf
Marina Fiesta Resort & Spa
La Marina Lotes 37 & 38 Col. Centro Mexican Riviera, Cabo San Lucas

Marina Fiesta Resort & Spa size Los Cabos merkezinde, Cabo San Lucas Marinası yakınında ve Medano Plajı ile yürüyerek 5 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel The Arch ile 2,3 mi (3,6 km) ve Aşıklar Plajı ile 2,2 mi (3,6 km) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Imomo Sushi yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 8 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 10 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 155 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 açık yüzme havuzu, sauna ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde misafirlere kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Los Cabos bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2820 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Nautical
Nautical Family 2 Bedroom Suite
Nautical
Nautical Presidential Suite
Room
Nautical One Bedroom Suite
Room
Nautical Junior Suite
Room
Grand Luxe Jr. Suite

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x