Marina Bay Residences

Doğu Sahili, Punta Cana
Marina Bay Residences Öne Çıkan Resim
Marina Bay Residences Dış Mekan
Marina Bay Residences Havuz
Marina Bay Residences Oda
Marina Bay Residences
Av. El Pescador Fishing Lodge, Cap Cana Doğu Sahili, Punta Cana

Marina Bay Residences misafirlere Punta Cana (Cap Cana Marinası) bölgesinde, Punta Cana Plajı ve Indigenous Eyes Ekolojik Park ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Bavaro Plajı ile 15,4 mi (24,8 km) ve Cabeza de Toro ile 13,1 mi (21,1 km) mesafede.

The Pool Side yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

59 odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca çatı katında teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, barbekü ızgaraları ve yakındaki spor salonuna indirimli giriş imkânı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Apart Daire, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Engellilere Uygun
Room
Luxury Stüdyo Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x