Marillen Hotel

Koshinetsu, Hokujo
Marillen Hotel Genel
Marillen Hotel Öne Çıkan Resim
Marillen Hotel Dış Mekan
Marillen Hotel Kahvaltı
Marillen Hotel Kahvaltı
Image More +24 fotoğraf
Marillen Hotel
4075 Hokujo Koshinetsu, Hokujo

Marillen Hotel konaklamanızda Hakuba bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Hakuba Happo-One Kayak Alanı ve Hakuba Vadisi Kayak Alanı yakınında olacaksınız. Bu kayak dostu otel Happo-one Adam Teleferiği ile 0,5 km (0,3 mi) ve Happo One Sakka Teleferiği ile 1,8 km (1,1 mi) mesafede.

Marillen Hotel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler için buzdolabı olan 15 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz günlerini kayak pistinde geçirebilir. Ayrıca misafirlerimize kayak alanına doğrudan ulaşım imkânı gibi eğlenme ve dinlenme imkânları da sunmaktayız. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kayak dolabı sunulmaktadır. Ücretsiz bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer 24 saat hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Dört Kişilik Oda
Superior
Superior Üç Kişilik Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Standard Dört Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda (Forest View)
Room
Oda (Quad Slope side)
Room
Üç Kişilik Oda (Slope side)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda (Slope side)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x