Marilena Apartments

Teselya Ve Merkez Yunanistan, Patitiri
Marilena Apartments Öne Çıkan Resim
Marilena Apartments Dış Mekan
Marilena Apartments Dış Mekan
Marilena Apartments Dış Mekan
Marilena Apartments Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
Marilena Apartments
Rousoum Gialos Teselya Ve Merkez Yunanistan, Patitiri

Marilena Apartments misafirlere Alonissos bölgesinde, plaj yakınında, Roussoum Gialos Plajı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve National Marine Park of Alonnisos-Northern Sporades ile yaya olarak 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan apart daire Sparínes ile 0,7 mi (1,2 km) ve MOM Information Centre ile 0,8 mi (1,2 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 14 odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı vardır. Misafirler için ücretsiz feribot terminali gidiş geliş servisi mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo,
Stüdyo, Deniz Manzaralı (for 2)
Stüdyo,
Stüdyo, Deniz Manzaralı (for 3)
Dubleks
Dubleks

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x