Marigianna Apartments

Sissi
Marigianna Apartments Genel
Marigianna Apartments Öne Çıkan Resim
Marigianna Apartments Dış Mekan
Marigianna Apartments Dış Mekan
Marigianna Apartments Dış Mekan
Image More +47 fotoğraf
Marigianna Apartments
Sisi Mirabello , Sissi

Agios Nikolaos bölgesindeki Marigianna Apartments konaklamanızda, Palm Bay Beach ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Sissi Mini Golf ile 8 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu apart daire Stalis Plajı ile 5,7 mi (9,2 km) ve Star Beach Water Park ile 8,5 mi (13,7 km) mesafede.

Marigianna Apartments misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 23 klimalı odalarda küçük mutfak mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlere emanet kasası ve buzdolabı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo (for 4)
Room
Stüdyo
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Apart Daire (for 4)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x