Marianne Suites

Mindanao, Cagayan de Oro
Marianne Suites Genel
Marianne Suites Genel
Marianne Suites Öne Çıkan Resim
Marianne Suites Dış Mekan
Marianne Suites Oda Düzeni
Image More +50 fotoğraf
Marianne Suites
Tiano Bros. corner Antonio Luna Street Mindanao, Cagayan de Oro

Cagayan de Oro bölgesindeki Marianne Suites konaklamanızda, Macahambus Hill Cave ve Vicente de Lara Parkı yakınında konaklayacaksınız. Bu otel Don Gregorio Pelaez Spor Kompleksi ile 0,3 mi (0,4 km) ve Centrio Alışveriş Merkezi ile 0,3 mi (0,6 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 86 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, ücretsiz şişe su ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti mevcuttur.

Misafirler için hızlı giriş, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda (Class)
Premier
Premier Oda
Çatı
Çatı Katı Süiti (Penthouse)
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x