Mariana Guesthouse

Cebu Adası, Moalboal
Mariana Guesthouse Genel
Mariana Guesthouse Genel
Mariana Guesthouse Öne Çıkan Resim
Mariana Guesthouse Dış Mekan
Mariana Guesthouse Dış Mekan
Image More +56 fotoğraf
Mariana Guesthouse
C. Schmitz Road Cebu Adası, Moalboal

Mariana Guesthouse misafirlere Moalboal (Basdiot) bölgesinde, Panagsama Plajı yakınında ve Pescador Adası ile yaya olarak 14 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan pansiyon Naomi's Bottle Müzesi ile 1,1 mi (1,8 km) ve Moalboal Pazarı ile 2,2 mi (3,5 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca pansiyonda 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 3 klimalı odada minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Süit, 1 Yatak Odası
Grand
Grand Süit
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Ortak Ranzalı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x