Maria Motel

New England (yeni İngiltere), Moree
Maria Motel Öne Çıkan Resim
Maria Motel Dış Mekan
Maria Motel Yatak Takımları
Maria Motel Yatak Takımları
Maria Motel Yatak Takımları
Image More +52 fotoğraf
Maria Motel
34 Anne St New England (yeni İngiltere), Moree

Maria Motel size Moree merkezinde, Jellicoe Parkı ile 4 dakika yürüyüş ve Moree Ziyaretçi Danışma Merkezi ile 7 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu motel Moree Yarış Pisti ile 1,5 mi (2,4 km) ve Moree Golf Kulübü ile 1,6 mi (2,5 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 20 klimalı odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için 32 inç LCD televizyon sunulur. Misafirlere mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca haftada bir oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için çamaşırhane, ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Birden Çok Yatak
Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda
Family
Family Stüdyo, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x