Maria Farinha Praia Hotel

Grande Recife, Paulista
Maria Farinha Praia Hotel Genel
Maria Farinha Praia Hotel Genel
Maria Farinha Praia Hotel Genel
Maria Farinha Praia Hotel Genel
Maria Farinha Praia Hotel Genel
Image More +147 fotoğraf
Maria Farinha Praia Hotel
Av. Dr. Cláudio José Gueiros Leite 7040 Grande Recife, Paulista

Maria Farinha Praia Hotel misafirlere Paulista (Nossa Senhora do Ó) bölgesinde, Pau Amarelo Plajı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde ve Conceicao Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Maria Farinha Plajı ile 1,8 mi (3 km) ve Veneza Su Parkı ile 2 mi (3,2 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere içecek servisi yapan plaj bar ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlerimize her gün self servis servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 110 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 açık yüzme havuzu ve sağlık kulübü mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Paulista bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1033 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Presidential
Presidential Süit
Superior
Superior Oda, Balkon/Veranda, Okyanus Manzaralı
Room
Deluxe Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe Oda, Deniz Manzaralı
Room
Standard Oda, Balkon/Veranda
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x