Margherita Queen Home

Castellammare di Stabia
Margherita Queen Home Genel
Margherita Queen Home Öne Çıkan Resim
Margherita Queen Home Oda Düzeni
Margherita Queen Home Oda Düzeni
Margherita Queen Home Banyo Tipleri
Image More +9 fotoğraf
Margherita Queen Home
Via Regina Margherita, 95 , Castellammare di Stabia

Margherita Queen Home misafirlere Castellammare di Stabia bölgesinde, plaj yakınında, Pompeii Arkeoloji Parkı ve Sorrento Peninsula ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Mount Vesuvius - Pompei (bölge) ile 7,9 mi (12,7 km) ve Piazza Tasso ile 12,2 mi (19,7 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlerimize ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 2 klimalı odalarda mutfak mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için kiralık bisiklet, ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x