Margaritaville Island Reserve Cap Cana Wave - All Inclusive

Doğu Sahili, Punta Cana
Margaritaville Island Reserve Cap Cana Wave - All Inclusive Genel
Margaritaville Island Reserve Cap Cana Wave - All Inclusive Genel
Margaritaville Island Reserve Cap Cana Wave - All Inclusive Genel
Margaritaville Island Reserve Cap Cana Wave - All Inclusive Öne Çıkan Resim
Margaritaville Island Reserve Cap Cana Wave - All Inclusive Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
Margaritaville Island Reserve Cap Cana Wave - All Inclusive
Blvd. Zona Hotelera Doğu Sahili, Punta Cana

Margaritaville Island Reserve Cap Cana Wave - All Inclusive misafirlere Punta Cana bölgesinde, plajda, Punta Cana Plajı ve Juanillo Plajı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı resort otel Bavaro Plajı ile 16,8 mi (27,1 km) ve Cabeza de Toro ile 15,7 mi (25,2 km) mesafede.

Bu konaklama yeri, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Resort otelde yemek servisi yapan 10 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 3 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler 251 ayrı ayrı dekore edilmiş odada minibar ve espresso kahve makinesi ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 55-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo ve ayrı küvet ve duş ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Bu resort otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Deluxe
Deluxe Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Room
Süit, Denize Sıfır
Room
Süit, Denize Sıfır (Swim-up)
Room
Family Süit (Paradise)
Room
Junior Süit (Paradise Swim-up)
Room
Junior Süit (Luxury Swim-up)
Room
Süit (of the season)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x