Margaritaville Beach Resort - Nassau

Nassau
Margaritaville Beach Resort - Nassau Genel
Margaritaville Beach Resort - Nassau Genel
Margaritaville Beach Resort - Nassau Genel
Margaritaville Beach Resort - Nassau Genel
Margaritaville Beach Resort - Nassau Genel
Image More +56 fotoğraf
Margaritaville Beach Resort - Nassau
2 Bay Street , Nassau

Margaritaville Beach Resort - Nassau misafirlere Nassau merkezinde, Embassy of the United States ve The Deanery ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Cable Plajı ile 5,2 mi (8,3 km) ve Cabbage Plajı ile 2,5 mi (4,1 km) mesafede.

Amerika mutfağı sevenler için JWB Prime Steak and Seafo ideal; otelin et lokantası içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve okyanus manzarasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere içecek servisi olan plaj bar veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 11.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler tablet bilgisayar ve düz ekran televizyon bulunan 295 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, saç kurutma makinesi ve Diş fırçası ve diş macunu (istek üzerine) vardır.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Misafirlerimiz için 4 açık yüzme havuzu, ücretli su parkı ve yapay nehir mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Nassau bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 9200 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Süit, 2 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası (Marina)
Süit,
Süit, 2 Yatak Odası (Marina)
Premium
Premium Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Okyanus Manzaralı
Premium
Premium Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Okyanus Manzaralı
Süit
Süit (Jimmy Buffett)
Room
Premium Süit, 1 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı
Room
Süit, 1 Yatak Odası (Sunset)
Room
Süit, 2 Yatak Odası (Sunset)
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Okyanus Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x