Maresia Suítes Beira Mar

Grande Recife, Ipojuca
Maresia Suítes Beira Mar Genel
Maresia Suítes Beira Mar Genel
Maresia Suítes Beira Mar Genel
Maresia Suítes Beira Mar Öne Çıkan Resim
Maresia Suítes Beira Mar Dış Mekan
Image More +61 fotoğraf
Maresia Suítes Beira Mar
Rua dos Baobás, 610 Porto de Galinhas Grande Recife, Ipojuca

Maresia Suítes Beira Mar misafirlere Ipojuca (Porto de Galinhas) bölgesinde, Merepe Plajı yakınında ve Cupe Plajı ile 12 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan pousada otel Porto de Galinhas Doğal Havuzları ile 2,6 km (1,6 mi) ve Maracaipe Plajı ile 3,2 km (2 mi) mesafede.

Maresia Suítes Beira Mar misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu, plaj bar veya havuz kenarı barı mevcut. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.30 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LED televizyon bulunan 7 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pousada otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve lobide kahve servisi vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Süit, Okyanus Manzaralı
Room
Suite Container
Room
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x