Mareggio Exclusive Residences & Suites

Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Doğu Mani
Mareggio Exclusive Residences & Suites Öne Çıkan Resim
Mareggio Exclusive Residences & Suites Dış Mekan
Mareggio Exclusive Residences & Suites Dış Mekan
Mareggio Exclusive Residences & Suites Dış Mekan
Mareggio Exclusive Residences & Suites Dış Mekan
Image More +60 fotoğraf
Mareggio Exclusive Residences & Suites
Selinitsa Beach, Gythio Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Doğu Mani

Mareggio Exclusive Residences & Suites misafirlere Doğu Mani bölgesinde, plajda, Paralia Selinitsas ile Ionian Sea 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Valtaki Plajı ile 0,9 mi (1,4 km) ve Dimitrios Gemi Enkazı ile 1,5 mi (2,5 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve öğlen arasında ücretsiz tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve LED televizyon bulunan 11 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu Akdeniz stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Stüdyo Süit, Kısmi Deniz Manzaralı
Junior
Junior Stüdyo Süit, Deniz Manzaralı
Superior
Superior Süit
Honeymoon
Honeymoon Süit, 1 Yatak Odası, Deniz Manzaralı
Premium
Premium Residence Sea View & Private Mini Pool
Elite
Elite Süit, Sıcak Su Havuzu, Deniz Manzaralı
Premium
Premium Residence Garden View & Hot Tub Outdoor

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x