Maredomus Hotel

Fortaleza
Maredomus Hotel Genel
Maredomus Hotel Genel
Maredomus Hotel Genel
Maredomus Hotel Öne Çıkan Resim
Maredomus Hotel Dış Mekan
Image More +48 fotoğraf
Maredomus Hotel
Av. Almirante Barroso, 1030 Praia de Iracema , Fortaleza

Maredomus Hotel misafirlere Fortaleza merkezinde, Beira Mar ve Irecama Plajı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Beach Park Su Parkı ile 17,1 mi (27,5 km) ve Meireles Plajı ile 1,1 mi (1,7 km) mesafede.

Otelin restoranı Maredomus misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

80 odada minibar ve LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve sauna bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Fortaleza bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1098 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Quarto
Quarto Iracema Triplo
Room
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Quarto Iracema
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Quarto Iracema Duplo
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, Denize Bakan
Room
Oda, Denize Bakan

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x