Marea Aparthotel

Costa Barcelona, Vilanova I la Geltru
Marea Aparthotel Öne Çıkan Resim
Marea Aparthotel Dış Mekan
Marea Aparthotel Dış Mekan
Marea Aparthotel Kahvaltı
Marea Aparthotel Yerinde Yemek
Image More +35 fotoğraf
Marea Aparthotel
Passeig Ribes Roges, 9 Costa Barcelona, Vilanova I la Geltru

Marea Aparthotel misafirlere Vilanova I la Geltru bölgesinde, deniz kıyısında, Platja de Ribes Roges ve Vilanova i la Geltrú Plajı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan apart daire Sitges Sahil Şeridi ile 10,5 mi (16,9 km) ve Castelldefels Plajı ile 14,4 mi (23,1 km) mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak sevenler için BLOOMCOFFEE ideal, denize sıfır bu kahve dükkanı içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, güzel bahçe manzarası ve açık havada yemek keyfiyle dikkat çekiyor. Aynı zamanda kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki 5 plaj barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 15 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için 32 inç düz ekran televizyon sunulur. Misafirlere emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Art Deco stili apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, genel oturma odası ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Apart Daire (Apartment 1 bedroom 2 adults)
Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Superior
Superior Apart Daire, 2 Yatak Odası (Apartment 2 bedrooms 4 adults)
Superior
Superior Apart Daire (Apartment 2 bedrooms 5 adults)
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Deniz Manzaralı (Apartment 1 bedroom sea view 2 adults)
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Deniz Manzaralı (Apartment 1 bedroom sea view 3 adults)
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Deniz Manzaralı (Apartment 1 bedroom sea view 4 adults)
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Deniz Manzaralı (Apartment 1 bedroom sea view 5 adults)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x