Maravista Hotel & Spa

Região Dos Lagos, Búzios
Maravista Hotel & Spa Dış Mekan
Maravista Hotel & Spa İç Mekan
Maravista Hotel & Spa İç Mekan
Maravista Hotel & Spa Kahvaltı
Maravista Hotel & Spa Kahvaltı
Image More +58 fotoğraf
Maravista Hotel & Spa
Rua Gerbert Perissé, 1058 Geribá Região Dos Lagos, Búzios

Maravista Hotel & Spa misafirlere Buzios (Praia de Geribá) bölgesinde, Geriba Plajı yakınında ve Our Lady Desatanudos Şapeli ile yaya olarak 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan pousada otel Rua das Pedras ile 2,9 mi (4,6 km) ve Joao Fernandes Plajı ile 4,1 mi (6,6 km) mesafede.

Bu posuada otelin denize sıfır restoran, içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve havuz manzarasıyla dikkat çekiyor. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 18 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz, spa küveti ve buhar odası bulunmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Deluxe
Deluxe Oda, Deniz Manzaralı
Room
Deluxe Oda
Room
Premium Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x