Maravellia Art Hotel

Teselya Ve Merkez Yunanistan, Loutra Edipsou
Maravellia Art Hotel Genel
Maravellia Art Hotel Genel
Maravellia Art Hotel Genel
Maravellia Art Hotel Öne Çıkan Resim
Maravellia Art Hotel Dış Mekan
Image More +46 fotoğraf
Maravellia Art Hotel
28 Oktovriou 10 Teselya Ve Merkez Yunanistan, Loutra Edipsou

Maravellia Art Hotel misafirlere Istiaia-Aidipsos bölgesinde, plajda, Thermae Sylla Spa ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Edipsos Termal Kaplıcaları ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan apart daire Agios Nikolaos Plajı ile 1,7 mi (2,7 km) ve Dafnokouki Şelalesi ile 7,2 mi (11,6 km) mesafede.

Apart dairenin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi seçeneği de mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 8 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Stüdyo
Junior
Junior Stüdyo Süit, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x