Marano Hotel

Salvador
Marano Hotel Genel
Marano Hotel Öne Çıkan Resim
Marano Hotel Dış Mekan
Marano Hotel İç Mekan
Marano Hotel İç Mekan
Image More +47 fotoğraf
Marano Hotel
Av. Manoel Dias da Silva, 2495 , Salvador

Marano Hotel misafirlere Salvador (Pituba) bölgesinde, Pituba Plajı yakınında ve Jardim de Alah Plajı ile yaya olarak 14 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Farol da Barra Plajı ile 5,1 mi (8,3 km) ve Flamengo Plajı ile 13,1 mi (21,1 km) mesafede.

Agua Doce yemek servisi için ideal, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 110 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda, 3 Tek Kişilik Yatak
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Suite Luxo Vista Mar

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x