Mara Sidai Camp

Ololaimutiek
Mara Sidai Camp Genel
Mara Sidai Camp Öne Çıkan Resim
Mara Sidai Camp Dış Mekan
Mara Sidai Camp Dış Mekan
Mara Sidai Camp Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
Mara Sidai Camp
Uniafric House 2nd Flr, Room 275c Koinange Street , Ololaimutiek

Masai Mara bölgesindeki Mara Sidai Camp konaklamanızda, Maasai Mara Ulusal Koruma Alanı ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Ololaimutiek Kapısı ile 14 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu çadır ev Serengeti Ulusal Parkı ile 13,7 mi (22 km) ve Sekenani Koruma Alanı Genel Merkezi ile 8,8 mi (14,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca çadır evde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

25 oda mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu çadır evde ayrıca piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve lobide kahve servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Çadır, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Standard Çadır, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Deluxe Çadır, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Deluxe Çadır, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Standard Çadır, 3 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x