Mara Bush Camp

Masai Mara
Mara Bush Camp Genel
Mara Bush Camp Öne Çıkan Resim
Mara Bush Camp Dış Mekan
Mara Bush Camp Dış Mekan
Mara Bush Camp Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
Mara Bush Camp
Masai Mara National Reserve , Masai Mara

Mara Bush Camp misafirlere Masai Mara bölgesinde, nehir üzerinde ve Maasai Mara Ulusal Koruma Alanı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı çadır ev Naboisho Koruma Bölgesi ile 12,4 mi (19,9 km) ve Musiara Kapısı ile 14,1 mi (22,7 km) mesafede.

Bu çadır ev misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Çadır evin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

12 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Safari macerası yaşayabilirsiniz. Bu çadır evde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Çadır, Nehir Manzaralı
Room
Standard Çadır

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x