Mar Búzios Experience House

Região Dos Lagos, Búzios
Mar Búzios Experience House Öne Çıkan Resim
Mar Búzios Experience House Dış Mekan
Mar Búzios Experience House Kahvaltı
Mar Búzios Experience House Oda Manzaraları
Mar Búzios Experience House Oda Manzaraları
Image More +37 fotoğraf
Mar Búzios Experience House
Rua E-2 67, SQ 3-40, Ferradura Região Dos Lagos, Búzios

Mar Búzios Experience House misafirlere Buzios bölgesinde, plaj yakınında, Ferradura Plajı ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Ponta da Lagoinha ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Rua das Pedras ile 1,7 mi (2,7 km) ve Joao Fernandes Plajı ile 2,6 mi (4,3 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8 ve 11 arasında ücretsiz tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 7 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Açık havuz, spa küveti ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Suite Deluxe Family, Sea View
Room
Suite Master, Sea View
Room
Suite Superior, Garden View

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x