Maputo Residence Inn hotel

Maputo
Maputo Residence Inn hotel Öne Çıkan Resim
Maputo Residence Inn hotel Dış Mekan
Maputo Residence Inn hotel Dış Mekan
Maputo Residence Inn hotel İç Mekan
Maputo Residence Inn hotel Kahvaltı
Image More +24 fotoğraf
Maputo Residence Inn hotel
Av. Patrice Lumumba 539 , Maputo

Maputo Residence Inn hotel misafirlere Maputo (Polana Cimento B) bölgesinde, Shopping 24 Alışveriş Merkezi ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde ve Maputo Central Market ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Geology Museum ile 0,7 mi (1,1 km) ve Vila Algarve ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

City yemek servisi için ideal, bu oda ve kahvaltı sunan otelde toplam 2 restoran var. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 15 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Economy Tek Kişilik Oda
Room
Standard Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x