Mapple Express

Bengaluru
Mapple Express Genel
Mapple Express Genel
Mapple Express Öne Çıkan Resim
Mapple Express İç Mekan
Mapple Express İç Mekan
Image More +26 fotoğraf
Mapple Express
7 E, 1st Phase I.T.P.L Road Mahadevapura , Bengaluru

Mapple Express misafirlere Bengaluru (Whitefield) bölgesinde, Uluslararası Teknoloji Parkı yakınında ve Park Square Mall ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel M.G. Road ile 10 mi (16,1 km) ve Manyata Tech Park ile 11,2 mi (17,9 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Elements restoranı ideal, bu restoran uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 36 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları mevcuttur. Bu otelde ayrıca yakındaki spor salonuna indirimli giriş imkânı ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Oda
Room
Deluxe Oda, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x