Maper Mardan - Beira Rio

Parauapebas
Maper Mardan - Beira Rio Genel
Maper Mardan - Beira Rio Genel
Maper Mardan - Beira Rio Öne Çıkan Resim
Maper Mardan - Beira Rio Dış Mekan
Maper Mardan - Beira Rio Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
Maper Mardan - Beira Rio
Rua Rio Azul 115 Beira Rio , Parauapebas

Parauapebas bölgesindeki Maper Mardan - Beira Rio konaklamanızda, Galeria Central ve Carajás National Forest ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Parauapebas Belediye Binası ile 1,3 mi (2 km) ve Parauapebas Centro Üniversitesi ile 2,1 mi (3,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün ücretsiz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 120 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için 24 saat açık spor salonu, ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon bulunmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Tek Kişilik Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Luxury
Luxury Üç Kişilik Oda, Engellilere Uygun, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x