Manzo's Suites

Dutch Heritage Sites, Zaandam
Manzo's Suites Genel
Manzo's Suites Genel
Manzo's Suites Genel
Manzo's Suites Genel
Manzo's Suites Genel
Image More +67 fotoğraf
Manzo's Suites
Dam 7 Dutch Heritage Sites, Zaandam

Manzo's Suites misafirlere Zaandam merkezinde, Het Ij ve NDSM Werf ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Dam Meydanı ile 10 mi (16,2 km) ve Anne Frank Evi ile 10,1 mi (16,3 km) mesafede.

Yemek servisi için Manzo's Bar Bistro ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.30 ve 11.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 10 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde alışveriş ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için valiz dolabı, resepsiyonda emanet kasası ve lobide kahve servisi mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Çatı Katı (Loft)
City
City Süit, Şehir Manzaralı
Çatı
Çatı Katı (Loft)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x