Mantra Nature Retreat

Lesser Sunda Islands, Tabanan
Mantra Nature Retreat Öne Çıkan Resim
Mantra Nature Retreat Dış Mekan
Mantra Nature Retreat Dış Mekan
Mantra Nature Retreat Dış Mekan
Mantra Nature Retreat Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
Mantra Nature Retreat
Jalan Raya Tibubiu Lesser Sunda Islands, Tabanan

Mantra Nature Retreat misafirlere Tabanan bölgesinde, plaj yakınında ve Pasut Beach ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Seminyak Plajı ile 16 mi (25,8 km) ve Tanah Lot ile 8,9 mi (14,3 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Misafirler için 5 klimalı odada minibar mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 açık yüzme havuzu, açık tenis kortu ve 24 saat açık spor salonu mevcuttur. Bu otelde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, ortak alanda televizyon ve piknik alanı sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Honeymoon
Honeymoon Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, Havuz Manzaralı, Havuz Kenarı
Bungalov,
Bungalov, Bahçe Manzaralı
Room
Bungalov, Havuz Manzaralı
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x