Mansion Hotel Boutique

Caribbean Lowlands, San Diego
Mansion Hotel Boutique Genel
Mansion Hotel Boutique Öne Çıkan Resim
Mansion Hotel Boutique İç Mekan
Mansion Hotel Boutique İç Mekan
Mansion Hotel Boutique Kahvaltı
Image More +27 fotoğraf
Mansion Hotel Boutique
Calle Cochera de Hobo # 38-74 San Diego Caribbean Lowlands, San Diego

Mansion Hotel Boutique misafirlere Cartagena (Cartagena Walled City (Duvarlı Şehir)) bölgesinde, San Diego Park ve Plaza de San Diego yakınında. Bu otel Ayala Center ile 1,7 mi (2,7 km) ve Cartagena de Indias Kongre Merkezi ile 1,4 mi (2,3 km) mesafede.

Otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 11 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x