Mansion Buenavista

Barangay Buena Suerte
Mansion Buenavista Öne Çıkan Resim
Mansion Buenavista Dış Mekan
Mansion Buenavista Kahvaltı
Mansion Buenavista Yerinde Yemek
Mansion Buenavista Oda Manzaraları
Image More +19 fotoğraf
Mansion Buenavista
Balinsasayaw Road, Barangay Maligaya , Barangay Buena Suerte

Mansion Buenavista misafirlere El Nido (Barangay Buena Suerte) bölgesinde, El Nido Ana Plajı ve St Francis of Assisi Cemaati Kilisesi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Nacpan Plajı ile 12,5 mi (20,1 km) ve Bacuit Körfezi ile 0,5 mi (0,7 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LED televizyon bulunan 8 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Family Oda, Balkon (2nd Floor)
Room
Oda (Couple,3rd Floor)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x