Manoir le Roure

Drôme Provençale, Chateauneuf-du-Rhone
Manoir le Roure Genel
Manoir le Roure Genel
Manoir le Roure Genel
Manoir le Roure Öne Çıkan Resim
Manoir le Roure Dış Mekan
Image More +59 fotoğraf
Manoir le Roure
4312 Route de Saint-Paul Drôme Provençale, Chateauneuf-du-Rhone

Chateauneuf-du-Rhone bölgesindeki Manoir le Roure konaklamanızda, Fabrique et Musee du Nougat de Montelimar ve Parc d'Activites Fortuneau ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Musee de la Miniature ile 3,1 mi (5 km) ve Place du Marche ile 3,9 mi (6,3 km) mesafede.

Restoranda Manoir le Roure misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 10 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Sauna ve sezonluk açık havuz gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve kütüphane mevcuttur. Chateauneuf-du-Rhone bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 269 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda
Oda (Sand)
Oda,
Oda, Engellilere Uygun (Wilde)
Oda
Oda (Musset)
Oda
Oda (Baudelaire)
Oda
Oda (Saint Exupery)
Dubleks
Dubleks (Balzac)
Oda
Oda (Stendhal)
Oda,
Oda, Teras (Victor Hugo)
Dubleks,
Dubleks, Teras (Maupassant)
Oda,
Oda, Teras (Rimbaud)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x