Manoir du Lac Delage

Lac Delage
Manoir du Lac Delage Genel
Manoir du Lac Delage Genel
Manoir du Lac Delage Genel
Manoir du Lac Delage Genel
Manoir du Lac Delage Genel
Image More +24 fotoğraf
Manoir du Lac Delage
40, avenue du Lac , Lac Delage

Manoir du Lac Delage konaklamanızda Lac Delage bölgesinde, göl üzerinde, Empire 47 ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Marais du Nord ile 1 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Stoneham Mountain Resort ile 9,4 km ve Le Relais ile 14,8 km mesafede.

Fransız mutfağı alanında uzman olan The Gourmet Champetre yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Tam kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 7.00 ve 10.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için buzdolabı olan 97 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa, kahve/çay makinesi ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Lac Delage bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 12000 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (3rd floor)
Superior
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat
Signature
Signature Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Kısmi Göl Manzaralı
Signature
Signature Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Kısmi Göl Manzaralı
Signature
Signature Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Superior Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak
Basic
Basic Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Ek Bina

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x