Manoir du Cunningham

Saint-Malo
Manoir du Cunningham Öne Çıkan Resim
Manoir du Cunningham Dış Mekan
Manoir du Cunningham Dış Mekan
Manoir du Cunningham Dış Mekan
Manoir du Cunningham Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
Manoir du Cunningham
9, PLACE MONSEIGNEUR DUCHESNE , Saint-Malo

Manoir du Cunningham misafirlere Saint-Malo merkezinde, Plage des Bas-Sablons yakınında ve Plage de Solidor ile yürüyerek 4 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Saint-Malo Feribot İskelesi ile 1 mi (1,6 km) ve St. Malo Plajı ile 2,8 mi (4,6 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

2 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa, ücretsiz gazete servisi ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x