Manoir de Launay Blot

Baguer-Morvan
Manoir de Launay Blot Genel
Manoir de Launay Blot Genel
Manoir de Launay Blot Genel
Manoir de Launay Blot Öne Çıkan Resim
Manoir de Launay Blot Dış Mekan
Image More +57 fotoğraf
Manoir de Launay Blot
Domaine de Launay Blot , Baguer-Morvan

Manoir de Launay Blot misafirlere Baguer-Morvan bölgesinde, golf sahasına yakın ve Paysannerie Müzesi ile 7 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu otel Mont Saint-Michel Körfezi ile 2,9 mi (4,6 km) ve Dol Katedrali ile 3,5 mi (5,6 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya plaj bar bulunuyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

10 oda mevcuttur. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kapalı tenis kortu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için otelden havaalanına transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Süit, Banyolu/Duşlu, Park Manzaralı (Tourisme)
Luxury
Luxury Süit, Banyolu/Duşlu, Park Manzaralı (Tourisme)
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, Özel Banyo, Nehir Manzaralı (Tourisme qualité)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x