Manoir de la Senechaussee de Lantiern

Arzal
Manoir de la Senechaussee de Lantiern Öne Çıkan Resim
Manoir de la Senechaussee de Lantiern Dış Mekan
Manoir de la Senechaussee de Lantiern Dış Mekan
Manoir de la Senechaussee de Lantiern Dış Mekan
Manoir de la Senechaussee de Lantiern İç Mekan
Image More +25 fotoğraf
Manoir de la Senechaussee de Lantiern
Lantiern , Arzal

Arzal bölgesindeki Manoir de la Senechaussee de Lantiern misafirlere deniz kıyısında, Biscay Körfezi ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Morbihan Körfezi Bölgesel Doğa Parkı ile 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Loire Vadisi ile 14 mi (22,5 km) ve Parc animalier de Branfere Hayvanat Bahçesi ile 5,5 mi (8,8 km) mesafede.

Table d'Hôtes, Manoir de la Senechaussee de Lantiern misafirlerine yemek servisi yapıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 2 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Oda (Chambre Goival)
Room
Oda (Chambre Lénic-André)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x