Manoir De La Foulerie

Lower Normandy, Saint-Sauveur-Villages
Manoir De La Foulerie Genel
Manoir De La Foulerie Öne Çıkan Resim
Manoir De La Foulerie Dış Mekan
Manoir De La Foulerie Dış Mekan
Manoir De La Foulerie Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
Manoir De La Foulerie
La Foulerie Lower Normandy, Saint-Sauveur-Villages

Saint-Sauveur-Villages bölgesindeki Manoir De La Foulerie misafirlere kırsal bölgede, Cotentin ve Bessin Bataklıkları ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Chateau de Gratot Kalesi ile 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Coutances Katedrali ile 4,9 mi (7,9 km) ve Coutances Botanik Bahçesi ile 5,1 mi (8,2 km) mesafede.

Manoir De La Foulerie misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 4 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere telefon ve ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve piknik alanı sunulmaktadır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x