Manoir de Kerhuel

Atlantik Kıyı Şeridi, Ploneour-Lanvern
Manoir de Kerhuel Genel
Manoir de Kerhuel Genel
Manoir de Kerhuel Genel
Manoir de Kerhuel Genel
Manoir de Kerhuel Öne Çıkan Resim
Image More +26 fotoğraf
Manoir de Kerhuel
Kerhuel, Route De Quimper Atlantik Kıyı Şeridi, Ploneour-Lanvern

Ploneour-Lanvern bölgesindeki Manoir de Kerhuel konaklamanızda, Quimper Seramik Müzesi ve The Locmaria Priory Garden ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Biscay Körfezi ile 5,7 mi (9,1 km) ve Pays de Pont l’Abbe Turizm Danışma Merkezi ile 6,2 mi (9,9 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 24 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Misafirlerimiz açık havuz, kapalı tenis kortu ve sauna gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve balo salonu vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Dört
Dört Kişilik Oda
Kır
Kır Evi
Süit
Süit
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Family Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x