MANNI The Hotel

Avusturya Alpleri, Mayrhofen
MANNI The Hotel Genel
MANNI The Hotel Genel
MANNI The Hotel Genel
MANNI The Hotel Genel
MANNI The Hotel Genel
Image More +69 fotoğraf
MANNI The Hotel
Hauptstraße 439 Avusturya Alpleri, Mayrhofen

MANNI The Hotel konaklamanızda Mayrhofen bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Hauptstraße yakınında Penkenbahn Teleferiği ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Horbergbahn ile 4 km ve Penken Kayak Teleferiği ile 8,1 km mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Restaurant Pizzeria Manni restoranı ideal, bu restoran uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

47 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için açık havuz, kapalı havuz ve spa küveti mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve otelde alışveriş sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Tek
Tek Kişilik Oda
Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Comfort
Comfort Stüdyo, Balkon, Dağ Manzaralı
Deluxe
Deluxe Stüdyo, Balkon, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x