Mango Suites Select Mahape

Düzlükler, Navi Bombay
Mango Suites Select Mahape Öne Çıkan Resim
Mango Suites Select Mahape Dış Mekan
Mango Suites Select Mahape Dış Mekan
Mango Suites Select Mahape Dış Mekan
Mango Suites Select Mahape Kahvaltı
Image More +40 fotoğraf
Mango Suites Select Mahape
Building No 42 & 43, Plot No 2, Sector 3 Millennium Business Park, TTC Area Düzlükler, Navi Bombay

Mango Suites Select Mahape misafirlere Navi Bombay (Kopar Khairane) bölgesinde, Reliance Corporate Park Sanayi Bölgesi ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Dhirubhai Ambani Doğa Bilimleri Merkezi ile 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel ABD Başkonsolosluğu ile 16,1 mi (25,9 km) ve Powai Gölü ile 11 mi (17,7 km) mesafede.

Restaurant yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

96 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

24 saat açık spor salonu gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x