Manga Lodge

Atsimo-andrefana, Andavadoaka
Manga Lodge Genel
Manga Lodge Öne Çıkan Resim
Manga Lodge Dış Mekan
Manga Lodge Dış Mekan
Manga Lodge Dış Mekan
Image More +17 fotoğraf
Manga Lodge
Baie d'Antserananagy Atsimo-andrefana, Andavadoaka

Andavadoaka bölgesindeki Manga Lodge misafirlere kırsal bölgede, Vezo Hastanesi ve Ponton Andavadoaka ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Coco Plajı ile 2,4 mi (3,9 km) ve Andavadoaka Plajı ile 2,7 mi (4,4 km) mesafede.

Restoranda Manga Lodge misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

9 oda mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler özel plaj gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Bungalov
Basic
Basic Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x