Manea on Muri

Muri
Manea on Muri Öne Çıkan Resim
Manea on Muri Dış Mekan
Manea on Muri Dış Mekan
Manea on Muri Dış Mekan
Manea on Muri Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
Manea on Muri
Muri Beach , Muri

Manea on Muri misafirlere Rarotonga (Takitumu District) bölgesinde, Muri Plajı yakınında ve Te Vara Nui Köyü ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Tikioki Deniz Koruma Alanı ile 2,4 km (1,5 mil) ve Beachcomber Pearl Market ile 8,7 km (5,4 mil) mesafede.

Misafirler mikrodalga fırın ve düz ekran televizyon bulunan 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sadece hafta içi oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için çamaşırhane ve kütüphane vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Basic Sıra Ev, Sigara İçilmez
Room
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x