Mandurah Otelleri Ara

En uygun Mandurah otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Mandurah otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Mandurah Hakkında

Batı Avustralya’nın güneybatı kıyısında yer alan Mandurah; yaban hayatı, göçmen kuşları ve özel doğası ile turistler için çekim merkezidir. Bölgenin aborjin adı olan Mandijar’dan uyarlanan Mandurah’ta; manna yengeci, yunuslar, pelikanlar gibi vahşi yaşama ait güzel türler yaşar. Mandurah, son yıllarda sakin bir balıkçı köyünden; berrak mavilikleri, nuhteşem plajları, yemekleriyle ünlü çok sayıda restoran ve kafesi ile şık, modern bir kaçamak noktası haline geldi.

Dünya çapında çarpıcı iç denizlerden birine sahip olan Mandurah’ta; günlük tekne turları ile Creery sulak alanlarını, yunusları, lüks kanal evlerini ziyaret edebilirsiniz. Bu tur boyunca size şişe burunlu yunuslar eşlik edecek.

Mandurah Marina’nın hemen yanında aile dostu korunaklı birçok plaj bulunur. Jet ski, kano, balık avı gibi çok çeşitli su sporlarını okyanus, göl ve nehirlere açılarak yapabilirsiniz. Sörf sevenler ise; Tims Thicket, Pyramids, Avalon Point ve Gearies gibi popüler sörf noktalarında, mükemmel dalgalar yakalayabilir.

Körfeze bakan güzel binasıyla Mandurah Sanat Merkezi; çeşitli çocuk şovları, uluslararası sanat performansları, komedi gösterileri ve tiyatrolara ev sahipliği yapmaktadır. Merkezin tesisleri içinde Mandurah Körfezinin en güzel manzarasını izleyebileceğiniz camlı bir fuayede bulunuyor. Bu fuayede bir kahve molası verebilirsiniz.

Dolphin Quay Marina’da alışverişin, yeme-içmenin keyfine varabilir, kafe ve şarap barlarında gün boyunca canlı bir atmosferde eğlenebilirsiniz. Mandurah Ocean Marina da restoranları, eğlenceli su oyunları parkları ile gün boyu ailenizle iyi zaman geçirebileceğiniz bir alternatif.

Tren ya da arabayla rahatlıkla ulaşabileceğiniz Abingdon Miniature Village'te; Almanya, Abingdon ve Birleşik Krallık'ın tarihi binalarının ölçeklendirilmiş örneklerini göreceksiniz. Binaların orijinalleri hakkında detaylı bilgi de edinebileceğiniz parkta Shakespeare, Anne Hathaway gibi popüler isimlerin evlerini de inceleyebilirsiniz. Bu minyatür köyü keşfettikten sonra, Decadent Chocolate Factory Cafe’de lezzetli bir ara verebilirsiniz.

Avusturalya’nın en sevdiği yemek aktivitelerinden biri barbeküdür. Bu nedenle Mandurah’ta da barbekü aktivitelerini değerlendirerek, yerel mutfağının muhteşem deniz mahsüllerini barbeküde denemelisiniz. Çok çeşitli sebze ve meyvenin yetiştiği bölgede veganlar için de lezzetli alternatifler bulmak mümkün. 

Güney Yarımküre’de yer alan Avustralya’da yaz ayları Aralık, Ocak ve Şubat aylarında yaşanır. Mandurah’ı yaz sezonunda yaşamak isterseniz, seyahatinizi bu aylar için planlamalısınız.