Mandarin Plaza Hotel

Cebu Adası, Cebu
Mandarin Plaza Hotel Genel
Mandarin Plaza Hotel Genel
Mandarin Plaza Hotel Genel
Mandarin Plaza Hotel Dış Mekan
Mandarin Plaza Hotel İç Mekan
Image More +34 fotoğraf
Mandarin Plaza Hotel
Archbishop Reyes Avenue Corner Escario St Cebu Adası, Cebu

Mandarin Plaza Hotel size Cebu merkezinde, Cebu Uluslararası Kongre Merkezi ile 4 dakika yürüyüş ve Cebu Business Park İş Merkezi ile 10 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel SM City Cebu ile 1,3 mi (2,1 km) ve Waterfront Cebu City Kumarhanesi ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Otelin restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 350 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, resepsiyonda emanet kasası ve asansör mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe (1 King Bed)
Room
Superior (2 Single Beds)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x