Mana Earthly Paradise - Hostel

Sayan
Mana Earthly Paradise - Hostel Öne Çıkan Resim
Mana Earthly Paradise - Hostel Dış Mekan
Mana Earthly Paradise - Hostel Dış Mekan
Mana Earthly Paradise - Hostel Dış Mekan
Mana Earthly Paradise - Hostel Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
Mana Earthly Paradise - Hostel
Jalan Raya Sayan Banjar Emas Gang Emas Sayan , Sayan

Ubud bölgesindeki Mana Earthly Paradise - Hostel konaklamanızda, Don Antonio Blanco Müzesi ve Blanco Müzesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu hostel Ubud Maymun Ormanı ile 2,6 mi (4,2 km) ve Bali Bird Walks ile 2,3 mi (3,7 km) mesafede.

Mana Kitchen, Mana Earthly Paradise - Hostel misafirlerine yemek servisi yapıyor.

Misafirler için 22 ayrı ayrı döşenmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu hostelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ubud bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu hostel misafirlerimize 86 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Villa, 2 Yatak Odası
Ortak
Ortak Ranzalı Oda, Sadece kadınlar için
Room
Superior Villa
Room
Deluxe Villa
Room
Ortak Ranzalı Oda, Sadece erkekler için

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x